Перейти до головного Перейти в головне навігаційне меню Перейти на нижній колонтитул сайту
Bulletin National University of Water and Environmental Engineering
  • Поточний випуск
  • Архіви
  • Про нас
    • Про журнал
    • Подання
    • Редакційний штат
    • Заява про конфіденційність
    • Контактна інформація
Пошук
  • Зареєструватися
  • Увійти
  1. Головна /
  2. Архіви /
  3. Том 4 № 100 (2022)

Том 4 № 100 (2022)

					##issue.viewIssueIdentification##
DOI: https://doi.org/10.31713/vt420220
Опубліковано: 2022-12-23

Статті

  • МОЛОЧНА СИРОВАТКА ЯК СИРОВИНА У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКЦІЇ ФІЗІОЛОГІЧНО-ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В СИСТЕМАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

    М.В. Яцков, Н. М. Корчик, В. Ю. Беседюк
    79-90
    • pdf

Мова

  • English
  • Українська

Інформація

  • Для читачів
  • Для авторів
  • Для бібліотекарів
Про цю видавничу систему