Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Bulletin National University of Water and Environmental Engineering
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 4 № 100 (2022)
Том 4 № 100 (2022)
DOI:
https://doi.org/10.31713/vt420220
Опубліковано:
2022-12-23
Статті
МОЛОЧНА СИРОВАТКА ЯК СИРОВИНА У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКЦІЇ ФІЗІОЛОГІЧНО-ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В СИСТЕМАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
М.В. Яцков, Н. М. Корчик, В. Ю. Беседюк
79-90
pdf
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів