ДОСЛІДЖЕННЯ рН, Eh І БУФЕРНОЇ ЄМНОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ДИТЯЧИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Автор(и)

  • М. В. Яцков Національний університет водного господарства та природокористування
  • Н. М. Корчик Національний університет водного господарства та природокористування
  • В. Ю. Беседюк Національний університет водного господарства та природокористування

Ключові слова:

молоко, фактор, ОВП, Eh, pH, rH2, буферна ємність

Анотація

Наведено результати досліджень щодо впливу окисно-відновної та кислотно-основної рівноваги і буферної ємності молочної сировини на харчову та біологічну цінність дитячих молочних продуктів в контексті концепції збалансованого харчування.

Біографії авторів

М. В. Яцков, Національний університет водного господарства та природокористування

к.т.н., с.н.с.

Н. М. Корчик, Національний університет водного господарства та природокористування

к.т.н., доцент

В. Ю. Беседюк, Національний університет водного господарства та природокористування

студент

Посилання

Чеботарьова В. Д. Пропедевтична педіатрія. Навчальний посібник / Чеботарьова В. Д., Майданник В. Г. – К., 1999. – 578 c.

Воронцов В. М. Довідник по дитячій дієтетиці / Воронцов В. М., Мазурін А. В. – Л. : Медицина, 1980. – 416 с.

Корчик Н. М. Буферна ємність дитячих молочних продуктів і способи її регулювання. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук / Корчик Н. М. – Л., 1983. – С. 62.

Клиорин А. И. Буферные свойства некоторых молочных продуктов и деятельность пищеварительного тракта ребенка грудного возраста / А. И. Клиорин, Н. Г. Алексеев, Н. М. Шугайлова (Корчик) // Вопросы охраны материнства и детства. – Москва, 1983. – № 3. – С. 37–38.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-02-03

Номер

Розділ

Статті