СУЧАСНІ ФАКТОРИ СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
Ключові слова:
громадське харчування, послуги громадського харчування, фактори, розвиток, споживач, мобільний додаток.Анотація
У статті відображено завдання громадського харчування у національній економіці. Наведено характеристики й класифікацію послуг громадського харчування. Визначено сучасні фактори успішності та ті, які стимулюють подальший розвиток громадського харчування.Посилання
Савенко Ю. М. Основні тенденції ринку громадського харчування. Вісник КНТЕУД. 2014. № 4. С. 31–37.
Семенюк Л. В. Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного розвитку підприємств ресторанного господарства :
дис. канд. екон. наук / Львівський національний університет імені Івана Франка. Л., 2016. 275 с.
Общественное питание в современных переходных условиях. URL: http://www.pitportal.ru/director/10893
И. Шмигин. Философия потребления / пер. с англ. Х. : Изд-во «Гуманитарный центр», 2009. 304 с.
Сергей Дидковский. Ресторанный бизнес как флагман украинской экономики и культуры URL: www.segodnya.ua/opinion/didkovskiycolumn/restorannyy-biznes-kakflagman-ukrainskoy-ekonomiki-i-kultury-635568.html
Сергей Дидковский. «У вас превосходная кухня? Это никого не волнует». Почему закрываются киевские рестораны? URL: https://mc.today/sergej-didkovskij-u-vasprevoshodnaya-
kuhnya-eto-nikogo-ne-volnuet-pochemu-zakryvayutsyakievskie-
restorany/
$5 млн на ускорение похода в ресторан. История украинцев из Allset, запустивших стартап в Штатах. URL: https://mc.today 8. URL: https://misteram.com.ua