СУЧАСНІ ФАКТОРИ СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

Автор(и)

  • D. I. Malkov Національний університет водного господарства та природокористування, м. Рівне

Ключові слова:

громадське харчування, послуги громадського харчування, фактори, розвиток, споживач, мобільний додаток.

Анотація

У статті відображено завдання громадського харчування у національній економіці. Наведено характеристики й класифікацію послуг громадського харчування. Визначено сучасні фактори успішності та ті, які стимулюють подальший розвиток громадського харчування.

Біографія автора

D. I. Malkov, Національний університет водного господарства та природокористування, м. Рівне

аспірант

Посилання

Савенко Ю. М. Основні тенденції ринку громадського харчування. Вісник КНТЕУД. 2014. № 4. С. 31–37.

Семенюк Л. В. Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного розвитку підприємств ресторанного господарства :

дис. канд. екон. наук / Львівський національний університет імені Івана Франка. Л., 2016. 275 с.

Общественное питание в современных переходных условиях. URL: http://www.pitportal.ru/director/10893

И. Шмигин. Философия потребления / пер. с англ. Х. : Изд-во «Гуманитарный центр», 2009. 304 с.

Сергей Дидковский. Ресторанный бизнес как флагман украинской экономики и культуры URL: www.segodnya.ua/opinion/didkovskiycolumn/restorannyy-biznes-kakflagman-ukrainskoy-ekonomiki-i-kultury-635568.html

Сергей Дидковский. «У вас превосходная кухня? Это никого не волнует». Почему закрываются киевские рестораны? URL: https://mc.today/sergej-didkovskij-u-vasprevoshodnaya-

kuhnya-eto-nikogo-ne-volnuet-pochemu-zakryvayutsyakievskie-

restorany/

$5 млн на ускорение похода в ресторан. История украинцев из Allset, запустивших стартап в Штатах. URL: https://mc.today 8. URL: https://misteram.com.ua

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статьи