CURRENT STIMULATION FACTORS OF PUBLIC CATERING DEVELOPMENT

Authors

  • D. I. Malkov National University of Water and Environmental Engineering, Rivne

Keywords:

catering, factors, development, consumer, mobile application.

Abstract

The article reflects the problem of catering in the national economy. The characteristics and classification of catering services are presented. The modern factors of the success and those that stimulate further development of public catering are determined.

Author Biography

D. I. Malkov, National University of Water and Environmental Engineering, Rivne

Post-graduate Student

References

Савенко Ю. М. Основні тенденції ринку громадського харчування. Вісник КНТЕУД. 2014. № 4. С. 31–37.

Семенюк Л. В. Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного розвитку підприємств ресторанного господарства :

дис. канд. екон. наук / Львівський національний університет імені Івана Франка. Л., 2016. 275 с.

Общественное питание в современных переходных условиях. URL: http://www.pitportal.ru/director/10893

И. Шмигин. Философия потребления / пер. с англ. Х. : Изд-во «Гуманитарный центр», 2009. 304 с.

Сергей Дидковский. Ресторанный бизнес как флагман украинской экономики и культуры URL: www.segodnya.ua/opinion/didkovskiycolumn/restorannyy-biznes-kakflagman-ukrainskoy-ekonomiki-i-kultury-635568.html

Сергей Дидковский. «У вас превосходная кухня? Это никого не волнует». Почему закрываются киевские рестораны? URL: https://mc.today/sergej-didkovskij-u-vasprevoshodnaya-

kuhnya-eto-nikogo-ne-volnuet-pochemu-zakryvayutsyakievskie-

restorany/

$5 млн на ускорение похода в ресторан. История украинцев из Allset, запустивших стартап в Штатах. URL: https://mc.today 8. URL: https://misteram.com.ua

Issue

Section

Статьи