ОЦІНКА ЕКОЛОГІЧНОГО РИЗИКУ У ЗОНІ ВПЛИВУ ПАТ «ВОЛИНЬ – ЦЕМЕНТ» - Статник, І. І.; Борщевська, І. М.; Брежицька, О. А. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
У статті наведено результати аналізу та оцінки екологічного ризику в зоні впливу підприємства цементної галузі.