ОЦІНЮВАННЯ СТАНУ ВОДНОЇ ЕКОСИСТЕМИ ЗА ПОКАЗНИКАМИ БІОТЕСТУВАННЯ (НА ПРИКЛАДІ ОЗЕРА БАСІВ КУТ) - Стецюк, Л. М. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
У даній статті проведено екологічну оцінку стану водної екосистеми водосховища Басів Кут за інтегральним екологічним показником та показниками біотестування.