ЗМІНИ ЦЕЛЮЛОЗОЛІТИЧНОЇ АКТИВНОСТІ ДЕРНОВО-СЛАБОПІДЗОЛИСТОГО ҐРУНТУ ПІД ВПЛИВОМ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ БІОПРЕПАРАТІВ - Ковальчук, Н. С.; Колесник, Т. М. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
Висвітлено ефективність впливу біопрепаратів та органо-мінеральної системи удобрення на целюлозолітичну активність дерново-слабопідзолистого ґрунту.