АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА СУЧАСНОГО СТАНУ ЗЕМЕЛЬНИХ ТА АГРАРНИХ РЕСУРСІВ - Коваль, С. І. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
Проведений аналіз та оцінка сучасного стану земельних та аграрних ресурсів. Досліджена динаміка зміни земельного фонду, проведена оцінка заходів щодо охорони земель.