САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИЙ СТАН ҐРУНТІВ ЛЬВІВЩИНИ - Прищепа, А. М.; Золотарьова, І. Б. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2018)
Досліджено санітарно-гігієнічний стан ґрунтів Львівщини. Оцінено забруднення їх важкими металами – свинцем і кадмієм, щільність забруднення радіоактивним цезієм-137 та сформовано ряд рекомендацій щодо вирощування екологічно чистої сільськогосподарської продукції.