ВЕРИФІКАЦІЯ БІОЛОГІЧНИХ МЕТОДІВ МОНІТОРИНГУ СТАНУ ЗЕМЕЛЬ - Солодка, Т. М.; Тимчак, В. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2018)
В статті викладено результати перевірки методики біологічного моніторингу стану земель. Проведено біологічну оцінку екологомеліоративного стану осушуваних земель на стаціонарах моніторингового спостереження. Наведено статистичний аналіз результатів практичного застосування запропонованої методики. Визначено практичне застосування запропонованої нами методики.