ОБҐРУНТУВАННЯ СТРАТЕГІЧНОГО БАЧЕННЯ, МІСІЇ, ЦІЛЕЙ ТА ЗАВДАНЬ СТАЛОГО РОЗВИТКУ МІСТА РІВНЕ - Клименко, Л. В. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2024)
Проведено аналіз розроблених у попередні роки документів «Стратегія економічного та соціального розвитку м. Рівного на 2015–2019 роки» та «Стратегія розвитку м. Рівне 2030», виявлені основні недоліки. Встановлено сильні та слабкі сторони, можливості та загрози, розроблені стратегічні і оперативні цілі, які можна здійснити шляхом виконання запропонованих заходів, завдань та проєктів для досягнення сталого розвитку.