РІВНІ ОЦІНЮВАННЯ ГОСПОДАРСТВА ПРИ ПЕРЕХОДІ ДО ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА - Salnikova, A. V. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2021)
Визначено рівні проведення оцінювання господарства, що планує перейти до органічного виробництва продукції рослинництва. Запропоновано показники оцінювання господарств, що проходять сертифікацію виробництва органічної сільськогосподарської продукції рослинництва в Україні із врахуванням антропогенного впливу на агроекосистему. Встановлено послідовності дій щодо відповідності господарства діючим вимогам щодо органічного виробництва продукції рослинництва. Описано особливості діяльності господарства у перехідному періоді до органічного виробництва продукції рослинництва