СУЧАСНИЙ ВОДОРЕСУРСНИЙ СТАН РІВНЕНЩИНИ - Залеський, І. І.; Нестерович, О. А. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
Розглянуті питання стану поверхневих і підземних вод Рівненської області. Збільшуючи споживання поверхневих вод, зменшилася кількість і компонентний склад скидів. Підземні водні запаси становлять 14,9% від потенціалу водних ресурсів регіону. Є проблеми з якістю води. Запропоновані заходи для сталого використання поверхневих і підземних вод.