ЗАЛЕЖНІСТЬ ВРОЖАЙНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ВІД АГРОМЕТЕОРОЛОГІЧНИХ ТА АНТРОПОГЕННИХ ФАКТОРІВ - Вознюк, Н. Н.; Собко, З. З. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
Проаналізовано вплив агрометеорологічних і антропогенних факторів на показники врожайності озимої пшениці і кукурудзи на території Рівненської області. Встановлено залежність врожайності досліджуваних сільськогосподарських культур від температури повітря і кількості внесених мінеральних і органічних добрив.