ОЦІНКА ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТЕРИТОРІЇ БАСЕЙНУ р. ІКВА - Клименко, М. О.; Клименко, О. М.; Буднік, З. М. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
У статті розглянуті сучасні підходи до оцінки екологічної безпеки басейну річки. Виконано оцінку екологічного стану та встановлено рівень екологічної безпеки території басейну р. Іква.