СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ РИБИ ДИФІЛОБОТРІОЗОМ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Полтавченко, Т. В. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
У статті показано стан захворюваності ставової риби на дифілоботріоз за 2008-2015 рр. у Рівненській області.