КИСЛОТНО-ЛУЖНІ ВЛАСТИВОСТІ РЕНДЗИН ЗАХІДНОГО ПОЛІССЯ - Клименко, М. О.; Турчина, К. П. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
У статті наведені результати аналізу вмісту та запасів карбонатів в дерново-карбонатних ґрунтах Західного Полісся.