ФОРМУВАННЯ ГІДРОЕКОЛОГІЧНОГО РЕЖИМУ РІЧКИ МОЛОЧНА - Скиба, В. П.; Вознюк, Н. М. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
Усі природні процеси складаються з ряду взаємопов’язаних природних та антропогенних чинників. Метою роботи є дослідження ланцюга хімічних та природних обмінних процесів, які відбуваються у системі «ґрунт – ґрунтові води – водотік», визначення залежності загального стану поверхневих вод від фактичного стану кожного елемента даної системи.