ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДООХОРОННИХ ТЕРИТОРІЙ У ТУРИСТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНИ І РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА - Коротун, С. І.; Яковишина, М. С. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
У статті проаналізовані статистичні дані, що стосуються національних парків Польщі та України. Проведено порівняльну кількісну характеристику діяльності національних природних парків двох країн. Природоохоронна діяльність та екотуризм розглядаються як важливі напрями міжнародної співпраці у розвитку туризму.