ДО СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ПРИРОДНОАНТРОПОГЕННОЇ ГЕОСИСТЕМИ ВОЛИНО-ПОДІЛЬСЬКОГО АРТЕЗІАНСЬКОГО БАСЕЙНУ - Залеський, І. І.; Бровко, Г. І. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2017)
Проаналізовані принципи проведення екологічної оцінки гармонійного функціонування природно-антропогенних геосистем на адміністративному рівні України. Пропонується на прикладі ВолиноПодільського артезіанського басейну комплексно вирішувати екологічні проблеми на рівні артезіанських басейнів.