ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ І ПРОБЛЕМИ ЗАЙВОЇ ВАГИ - Гурський, А. Й.; Гурська, В. А.; Назар, С. І. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2017)
В статті проведено аналіз сучасних поглядів стосовно доцільності раціонального харчування людини, вибору раціону повноцінного харчування для попередження розвитку ожиріння. Рекомендовано дотримання відповідних правил раціонального харчування, використання яких дасть можливість значно поліпшити здоров’я, зменшити смертність і збільшити середню тривалість життя населення, яке мешкає в Україні.