МОНІТОРИНГ АГРОЕКОЛОГІЧНОГО СТАНУ ГРУНТІВ САРНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Фурман, В. М.; Олійник, О. О.; Солодка, Т. М.; Яцкова, В. В. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
В статті викладені результати агрохімічного обстеження ґрунтів Сарненського району Рівненської області. Проаналізована динаміка агрохімічних показників найбільш поширених ґрунтів. Проведена оцінка агроекологічного стану ґрунтів. Проведений аналіз динаміки зміни середньозважених показників Cs-137.