ДІАГНОСТУВАННЯ РІВНЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ АГРОСФЕРИ ЗОНИ ВПЛИВУ УРБОСИТЕМИ ЗА ГРУПАМИ ІНДИКАТОРІВ - Прищепа, А. М. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
У статті запропоновано групи індикаторів ресурсного, біосферноцентричного та антропоцентричного блоків для оцінювання екологічної безпеки агросфери зони впливу урбосистеми. Встановлено, що досліджувана територія характеризується екологічно загрозливим станом.