РОЗРОБКА ЗАХОДІВ З ОПТИМІЗАЦІЇ СТРУКТУРИ ПОСІВНИХ ПЛОЩ ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА - Трушева, С. С.; Куцина, Т. Т.; Кондратюк, М. Ю. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
Наведені результати оцінки стану ґрунтів та структури землекористування фермерського господарства «Нива» Рівненського району Рівненської області, які лягли в основу заходів щодо оптимізації структури посівних площ господарства та підвищення родючості ґрунтів.