ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ВОДИ У ДЖЕРЕЛАХ ДЕЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ (НА ПРИКЛАДІ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ) - Ліхо, О. А.; Гакало, О. І. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
Представлено технологію формування якості питної води в джерелах децентралізованого водопостачання за результатами оцінки рівня ризиків, що виникають при забезпеченні населення водою в адміністративних районах Рівненської області.