ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ НА РАДІАЦІЙНО ЗАБРУДНЕНИХ ҐРУНТАХ - Клименко, М. О.; Турчина, К. П.; Троцюк, В. С. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
У статті наведені результати проведення оцінки радіоекологічної ефективності застосування добрив на радіаційно-забруднених землях та їх ефективність в умовах радіоактивного забруднення.