РЕАБІЛІТАЦІЯ БАСЕЙНІВ РІЧОК ЗАХІДНОГО ПОЛІССЯ УКРАЇНИ ЗА ВПЛИВУ НАСЛІДКІВ ОСУШУВАЛЬНИХ МЕЛІОРАЦІЙ - Гриб, Й. В.; Климнюк, О. М.; Войтишина, Д. Й.; Михальчук, М. А. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
Розглянуті екологічні наслідки масштабних осушувальних меліорацій на Поліссі України та заходи з реабілітації порушеної річково-озерної мережі.