СПЕЦИФІКА ФУНКЦІОНУВАННЯ ОСУШУВАЛЬНОЇ СИСТЕМИ У ВЕРХІВ’Ї р. ТУРІЯ - Ліхо О. A.; Булакевич, С. В. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
В роботі представлені дані, що характеризують специфіку функціонування осушувальної системи «Верхів’я річки Турії» в сучасних умовах з використанням історико-картографічних підходів та запропоновані організаційні природоохоронні заходи згідно Водної Рамкової Директиви ЄС