МОНІТОРИНГ ПОВЕРХНЕВИХ ВОД р. СТИР ЗА ГІДРОХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ - Вознюк, Н. М.; Копилова, О. М. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
Акцентовано увагу щодо контролю стану водних екосистем на основі гідрохімічних показників. Проведено аналіз р. Стир у пунктах спостереження за період 2005-2015 рр. за розрахованими середніми значеннями хімічного індексу. Проаналізовано основні недоліки моніторингових досліджень гідроекосистем.