ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ АВТОТУРИЗМ – ПРИЧИНИ ПОПУЛЯРНОСТІ, ВПЛИВ НА ЕКОСИСТЕМУ - Kushniruk, Y. S.; Semenov, S. S. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2020)
В статті досліджується екстремальний автотуризм та його вплив на навколишнє природне середовище. Проводиться аналіз причин популярності екстремального автотуризму. Досліджується вплив автотуризму на території природно-заповідного фонду. Пропонуються шляхи мінімізації деструктивного впливу автотуризму на екосистему заповідного урочища «Бармаківське».