ОСОБЛИВОСТІ ПРОСТОРОВО-ЧАСОВОЇ ЗМІНИ МЕЛІОРАТИВНОГО СТАНУ ОСУШУВАНИХ ҐРУНТІВ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Золотарьова, І. Б. (Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Сільськогосподарські науки», 2016)
Досліджено меліоративний стан на осушуваних землях Львівської області по зміні залягання рівнів ґрунтових вод для досягнення високої урожайності сільськогосподарських культур, спричинений незадовільним технічним станом меліоративних систем.